Izvor: RTS, 26.Maj.2022, 12:29

Krunićeva zaustavljena u Parizu

Srpska teniserka Aleksandra Krunić poražena je od Ruskinje Veronike Kudermetove sa 3:6, 3:6 u drugom kolu turnira u Parizu. Naša teniserka je uspela da pruži ravnopravan otpor suparnici samo na samom početku meča.
Aleksandra Krunić je dobro počela meč ali je Ruskinja, koja je trenutno 29. na listi teniserki, uspela da osvoji prvi brejk na njenom trećem servis gemu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<  i potom održi prednost do kraja prvog seta.

To je bio i prelomni trenutak jer je Kudermetova drugi set počela osvajanjem dva brejka za ubedljivu prednost od 4:0. Naša teniserka je potom uspela da osvoji jedan ribrejk ali ne i da se vrati u meč, jer Ruskinja osvajai treći brejk za 6:3 u drugom setu za konačnu pobedu.
Veronika Kudermetova, koja je i jedna od nositeljki na turniru, u narednom kolu će se sresti sa pobednicom duela Paule Badose i Slovenke Kaje Juvan.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

RUSKINJA JE BILA PREJAKA: Kraj za Aleksandru Krunić na Rolan Garosu

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Maj.2022

Meč trajao 70 minuta...Najbolja srpska teniserka Aleksandra Krunić zvršila je svoje učešće na Rolan Garosu. U drugom kolu francuskog Gren Slema od nje je bila bolja Veronika Kudermetova. Ruskinja je slavila posle 70 minuta igre sa 6:3, 6:3...Dobro se držala srpska teniserka do polovine prvog...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.