Kijanu Rivs na setu filma Džon Vik 4; podelio ekipi rolekse FOTO

Izvor: B92, 26.Okt.2021, 09:23

Kijanu Rivs na setu filma "Džon Vik 4"; podelio ekipi "rolekse" FOTO

Nove fotografije sa snimanja četvrtog dela filma "Džon Vik" dospele su u javnost, dok se snimanje nastavlja u Parizu.

Snimanje dugo očekivanog nastavka jednog od najboljih akcionih filmova ove decenije počelo je u Berlinu, a produkcija je do tada bila odlagana zbog pandemije.



Kijanu Rivs – najtužniji, ali i najvoljeniji čovek Holivuda


Rivs na novim fotografijama >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sedi za stolom ili se lagodno šeta po setu dok čeka da uradi scenu, i pokazao je da mu godine ne mogu ništa, jer stari poput vina.

Kako navode strani mediji, Rivs je kaskaderskom timu poklonio "rolekse", a kao da to nije bilo dovoljno, glumac je svaki sat ugravirao i poklonio sa personalizovanom porukom, zahvalivši se na divnoj saradnji na filmu.

Prvi film o penzionisanom ali zato neverovatno talentovanom profesionalnom ubici izašao je 2014. godine, i vrlo brzo postao je kultni klasik akcionih filmova ne samo zbog dobre koreografije borbi, već i zbog motivacija samog Vika, koji se "vraća u profesiju" kada mu članovi mafije ubiju psa.

Scenario je pisao Derek Kolstad, koji je preuzeo na sebe da napiše svih pet delova ove franšize – prva tri su izašla, a naredna dva bi trebalo da se snimaju u gotovo isto vreme, kako pišu strani mediji.

Reditelj filmova o Džonu Viku je Čed Stajelski, koji je radio koreografiju kaskadera u legendarnom "Matriksu" koji je probio Kijanua Rivsa. Franšiza o Džonu Viku do sada je zaradila preko 585 miliona dolara širom sveta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.