Kakva greška Pari Sen Žermena, skoro 8 miliona za igrača koji je bez minuta ove sezone!

Izvor: Sportske.net, 20.Mar.2018, 11:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kakva greška Pari Sen Žermena, skoro 8 miliona za igrača koji je bez minuta ove sezone!

Rasipanje na delu.

Od 5. aprila 2017. godine nije se na terenu pojavio Hatem Ben Arfa.

Francuski fudbaler koji je odigrao sjajnu sezonu u Nici 2015/16 i kada je postigao čak 17 golova u ligi, uspeo je da se domogne kluba za koji je navijao od malena, PSŽ-a.

Ipak, u drugoj sezoni u Parizu, Hatem Ben Arfa prolazi kroz nešto što je prolazio u svojoj prošlosti, posebno u Njukaslu, pao je u nemilost trenera i nikako da dobije šansu da igra.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Sada trenira sa rezervama, u konfliktu je sa upravom kluba, a ugovor mu ističe na kraju ove sezone a razlog zašto nije napustio klub u januaru je - novac.

Naime, Ben Arfa je trenutno 21. najplaćeniji sportista Francuske, među fudbalerima su retki oni koji imaju više novca od njega. Ima 7,4 miliona evra godišnje po ugovoru sa Parižanima, više od, recimo, Žirua i Marsijala.

Dakle, PSŽ će morati da se odrekne skoro 7,4 miliona evra ove godine na igrača koji nije bio ni na klupi.

Ben Arfa već ima 31 godinu, teško da bi sebi mogao da obezbedi dobar ugovor kao što je ovaj. U svakom slučaju, napustiće PSŽ na kraju sezone.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.