Kaća Grujić progovorila o kupovini stana u Parizu: Snimićete me kako pijem kaficu u bade-mantilu od perja!

Izvor: Svet, 12.Jun.2019, 10:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kaća Grujić progovorila o kupovini stana u Parizu: Snimićete me kako pijem kaficu u bade-mantilu od perja!

Katarina Grujić potvrdila je da kupuje stan u Parizu u kom rado i često odseda.
Vest da je pevačica Katarina Grujić kaparisala stan u Parizu mnoge je šokirala, a ona tvrdi da u tome ima istine. Međutim, demantovala je da se seli u Beograd na vodi:
“To za Beograd na vodi, stvarno nije istna, ja sam rekla da ću jednog dana izaći iz porodičnog doma, ali nisam rekla ni gde ću, ni skim ću, ni šta ću. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << A što se tiče stana u Parizu, to je istina. Ja sam pikirala da kupim stan i moram to da ostvarim sebi u životu i sigurno ću to sebi ostvariti”, rekla je Katarina za emisiju “Premijera”.
 







View this post on Instagram














 
In a world full of trends, I want to remain a classic…
A post shared by Katarina Grujić (@katarinagrujic.doll) on May 22, 2019 at 1:10pm PDT


Lepa pevačica je tom prilikom i pozvala ekipu emisije “Premijera” da dođe kod nje i da budu njeni gosti.
“Ja očekujem da vi dođete i sa snimite mene kako ležim u krevetu ili sam na terasi, ispijam kafice, u nekom bade-mantilu od perja”, srdačno je uputila poziv Kaća.
svetsvet
The post Kaća Grujić progovorila o kupovini stana u Parizu: Snimićete me kako pijem kaficu u bade-mantilu od perja! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

PEVAČICA OTKRILA DETALJE: Katarina Grujić PROGOVORILA o kupovini stana u Parizu - evo šta je poručila!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jun.2019

"Moram to da ostvarim sebi u životu!"..Katarina Grujić potvrdila je da kupuje stan u Parizu u kom rado i često odseda...Katarina Grujić potvrdila je da kupuje stan u Parizu u kom rado i često odseda...Vest da je pevačica Katarina Grujić kaparisala stan u Parizu mnoge je šokirala, a ona tvrdi...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.