Joveljić ponovo strelac, Zvezda ipak bez boda u Parizu

Izvor: B92, 03.Okt.2018, 15:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Joveljić ponovo strelac, Zvezda ipak bez boda u Parizu

Fudbaleri Crvene zvezde do 19 godina poraženi su od Pari Sen Žermena sa 2:1, u drugom kolu juniorske Lige šampiona.

Crveno-beli su pružili fantastičan otpor Parižanima kao uvertiru za glavni događaj i okršaj seniorskih selekcija dveju ekipa od 18.55.

Zvezda je bila jako blizu novog remija, nakon onog od 1:1 sa Napolijem u Beogradu, ali je posustala pri samom kraju.

Prvi gol na meču >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << postigao je 17-godišnji vezista PSŽ-a Maksen Kapo i doneo prednost domaćinu.

Ipak, Dejan Joveljić je još jedanput potvrdio klasu i da zaslužuje da bude povremeni član prvog tima u prvom minutu nadoknade. Luka Velikić je dodao loptu sjajnom golgeteru, koji se lepo snašao i matirao golmana Inosenta.

Crveno-beli su dobro odlevali, pogodili i prečku "Svetaca" ali ipak poklekli u 80. minutu kada je pobedu Parižanima doneo rezervista Aleksandr Frezanj.

Zvezda je sada na učinku od jednog remija i jednog poraza, a istu požrtvovanost a malo više sreće želimo seniorima od 18.55.

Utakmicu, koja je uvertira za duel seniora u Ligi šampiona, posmatrale su Zvezdine legende Vladimir Petrović Pižon i Jovan Aćimović Kule, ali bivši poznati francuski fudbaler Nikolas Anelka.

Podsećamo, u UEFA Ligi šampiona za mlade sastaju se selekcije do 19 godina istih timova koji učestvuju u seniorskoj LŠ, a sistem je malo drugačiji. Prvoplasirani iz grupa idu direktno u osminu finala, dok drugoplasirani nastavljaju u šesnaestini. Ispadanja u Ligu evrope nema, jer ne postoji.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na B92...






Povezane vesti

SREĆA OSTALA NA PREČKI: Omladinci Crvene zvezde poraženi od PSŽ-a u Ligi šampiona

Izvor: Kurir, 03.Okt.2018

Mladi fudbaleri Crvene zvezde poraženi su od Pari Sen Žermena 2:1 (1:1) u 2. kolu Lige šampiona za igrače do 19 godina.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.