Humanitarna aukcija za pomoć malom Nemanji da pobedi u životnoj utakmici

Izvor: BKTV News, 26.Sep.2017, 18:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Humanitarna aukcija za pomoć malom Nemanji da pobedi u životnoj utakmici

Humanitarna aukcija „Svim silama za Necu” biće održana sutra u sali hotela „Zira” s početkom u 19 časova.

Cilj održavanja aukcije je prikupljanje novčanih sredstava za nastavak lečenja sedmogodišnjeg Nemanje Damčevića, kome je u maju otkriven maligni tumor na mozgu. Početkom juna Nemanja je operisan na Klinici za neurohirurgiju KCS i već tri meseca se nalazi na klinici u Parizu.

Frontmen "Eve Braun" pred humanitarni koncert oduševljen odzivom >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << ljudi na akciju

Nažalost, bolest je nepredvidiva, iscrpljujuća i zahteva dugotrajno lečenje. Organizatori aukcije su rođaci i prijatelji porodice koji se nadaju da će Nemanja iz ove utakmice trijumfovati kao pobednik.

Na aukciji će se naći kapa i lopta sa potpisima vaterpolo reprezentacije, dres i lopta sa potpisima odbojkaške reprezentacije, lopta ili dres sa potpisima košarkaške reprezentacije, lopta i dres sa potpisom Dragana Džajića Džaje, zatim tri dresa fudbalske reprezentacije sa potpisima Slavoljuba Muslina, Zorana Tošića i Đorovića, patike sa potpisom Vlade Divca, dres Partizana sa potpisom Žarka Paspalja, dres sa potpisom Ane Dabović, kapa Vanje Udovičića, dva potpisana dresa fudbalskog kluba Anderleht, zatim dres FC Chicago Fire Bastiana Schweinsteigera, dresovi FK Crvena zvezda i FK Partizan sa potpisima igrača, dres i rukavice sa potpisom Vladimira Stojkovića, golmana FK Partizan, zatim dres Nikole Lazetića, tri dresa Zorana Bate Mirkovića (dresovi reprezentacije, FK Fenerbahče i Montevideo koji je nosio tokom humanitarne utakmice), zatim dres FK Parma Save Miloševića, dres FK Sampdorija Bratislava Živkovića, kao i dres Viljareala Igora Taševskog.

Takođe, biće ponuđena i slika Mome Kapora, monografija grupe Van Gog „Tragovi prošlosti” i majica sa potpisom Zvonimira Đukića Đuleta, te haljina kreatora Igora Todorovića.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Danas humanitarna akcija "Svim srcem za Necu"

Izvor: B92, 27.Sep.2017, 07:05

Beograd -- Humanitarna aukcija "Svim silama za Necu" biće održana danas u sali hotela "Zira" s početkom u 19:00...Cilj održavanja aukcije je prikupljanje novčanih sredstava za nastavak lečenja sedmogodišnjeg Nemanje Damčevića, kome je u maju otkriven maligni tumor na mozgu...Na aukciji će se...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.