Haos u Parizu, Nejmar napravio novi skandal, kako će reagovati Mbape?

Izvor: Sportske.net, 26.Maj.2019, 12:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haos u Parizu, Nejmar napravio novi skandal, kako će reagovati Mbape?

Nema mira, klub poslao poruku produžetkom ugovora za Tuhela, ali jasno je da situacija nije dobra. Nejmar po svome...

U Parizu se priča o smeni direktora Enrikea koji je gurao Murinja za trenera, ali je Al-Kelaifi presekao i potvrdio novim ugovorom da Tuhel ostaje.

To je izraz poverenja u mladog trenera koji ima problema sa svlačionicom, ali i podršku vlasnika iz Katara.

Novim ugovorom poslata je i poruka Mbapeu da nije jači od trenera sa kojim >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ima komplikovane odnose. Počelo je udaljavanjem iz tima zbog kašnjenja na sastanke, Mbape nije igrao na devet mečeva u šampionatu, izgubio je priliku da osvoji "Zlatnu kopačku" ispred Mesija.

L'Ekip objašnjava da su odnosi zategnuti, ali da ni Tuhel, ni klub ne žele da prodaju Mbapea.

Priča se i da se na mesto direktora vraća Leonardo koji bi trebalo da primiri brazilski klan, ali neće biti lako. Skandal je napravio Nejmar, iako je suspendovan od njega se očekivalo da ostane kao i svi drugi do kraja sezone.

Umesto toga, otputovao je u Brazil, pojavio se u helikoteru sa svojim inicijalima, a zatim ušao u kombi koji ga je odvezao na pripreme Brazila. "Selesao" je domaćin Kopa Amerika, više od deceniju nisu bili prvaci, učiniće sve da osvoje kontinentalnu titulu.

Igraju i dve prijateljske utakmice pred start sa Bolivijom, u utorak će tim biti kompletiran. Šampionat počinje 14. a Nejmar je otišao ranije, iako nije imao dozvolu Tuhela.

"Nije me ni pitao, mislim da je nemoralno to što nije ostao u Parizu do kraja, ali o tome će odlučiti klub", kaže Nemac.

Ono što mu sada svlačionica, a pre svih Mbape, zamera je što ima bolji odnos, tačnije popustljiv je prema Nejmaru, videćemo kako će sve funkcionisati u budućnosti. On ne želi da se odrekne Nejmara, smatra ga za ključnog igrača ekipe.

Dodajmo i to da je Nejmar koji je suspendovan zbog udaranja navijača Rena u finalu kupa, na putu da zbog tog poteza izgubi traku u Brazilu, ali ga čeka već danas razgovor sa selektorom Titeom koji pre odluke želi da čuje njegovu verziju priče.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.