HEROJ “ŽUTIH PRSLUKA”: Skupljaju pare za bivšeg boksera pošto je tukao policajce (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 08.Jan.2019, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HEROJ “ŽUTIH PRSLUKA”: Skupljaju pare za bivšeg boksera pošto je tukao policajce (VIDEO)

Nekadašnji francuski šampion u boksu Kristof Detinge, koji je snimljen kako udara policajca tokom protesta “žutih prsluka” u Parizu, osvojio je simpatije demonstranata koji skupljaju novac kako bi mu pomogli Nekadašnji francuski šampion u boksu Kristof Detinge, koji je snimljen kako udara policajca tokom protesta “žutih prsluka” u Parizu, osvojio je simpatije demonstranata, koji su u znak zahvalnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << i podrške odlučili da skupe novac za njega.Kako navodi “Rojters”, građani su do sada su skupili preko 114.000 evra kako bi pomogli Detingeju. Brojne “Fejsbuk” stranice sa nazivom “Support for Christophe Dettinger” (Podrška za Kristofa Detingeja) su takođe osnovane i imaju preko 3.000 “lajkova”.Pročitajte još - ŽUTI PRSLUCI: Mi smo čuvari vatre narodnog bunta Detinge se, kako navode mediji, predao policiji u ponedeljak i istakao da se samo branio tokom okršaja sa organima reda u Parizu. Kako piše “Rojters”, on je i dalje u pritvoru.Bosker, koji je dva puta bio prvak u poluteškoj kategoriji, snimljen je kako je preskočio blokade na pešačkom mostu i ušao u fizički obračun sa policajcima.Posle razmene udaraca, kako tvrdi “Rojters”, pripadnici organa reda su se povukli.Pogledajte kako je to izgledalo:

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

VIDEO: Skupljaju pare za bivšeg boksera koji je tukao policajce na protestu u Parizu

Izvor: Radio 021, 08.Jan.2019

Nekadašnji francuski šampion u boksu Kristof Detinge, koji je snimljen kako udara policajca tokom protesta "žutih prsluka" u Parizu, osvojio je simpatije demonstranata, koji su u znak zahvalnosti i podrške odlučili da skupe novac za njega...Kako navodi Rojters, građani su do sada su skupili preko...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.