HAOS u Parizu: Potpuni kolaps u saobraćaju, evakuisano 2.500 ljudi, evo ŠTA SE DESILO

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jul.2018, 00:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HAOS u Parizu: Potpuni kolaps u saobraćaju, evakuisano 2.500 ljudi, evo ŠTA SE DESILO

Bez struje ostalo je više od 16.000 domaćinstava

Zbog velikog požara evakuisana je železnička stanica Monparnas u Parizu i to upravo onda kada su hiljade putnika krenule na odmor ovog vikenda.

Pročitajte i: 

Vatra, koja je izbila odmah pored sedišta Majkrosofta u Francuskoj, u potpunosti je zaustavila saobraćaj u tom delu Pariza, evakuisano je 2.500 ljudi, a bez struje ostalo je više od 16.000 domaćinstava, saopštile su gradske >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << službe.

Zbog požara, koji je najverovatnije izbio na električnim instalacijama, više od 100.000 putnika nije stiglo na svoja odredišta i njima je savetovano da odlože putovanje ili vrate karte, rečeno je u Francuskim železnicama (SNCF), a prenose svetski mediji.

Neki vozovi su već krenuli sa stanice Monparnas popodne sa tri sata zakašnjenja, dok su ostali polasci prebačeni na druga polazišta.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.