Gojković: Vučić se u Parizu poneo državnički, divim mu se što je ostao i izdržao

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Nov.2018, 01:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gojković: Vučić se u Parizu poneo državnički, divim mu se što je ostao i izdržao

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković ocenila je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić dobro postupio što je otišao u Pariz i naglasila da se on tamo poneo državnički.

Ona je za "Politiku" rekla da je Vučić na obeležavanju godišnjice primirja u Prvom svetskom ratu u Parizu predstavljao našu zemlju koja je bila na pravoj strani i sve nas čiji su preci dali živote za slobodu, a takvih je oko >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << milion i trista hiljada.

"Uvreda koju smo tamo dobili je nešto što se ne može razumeti. Iskreno, divim mu se što je ostao i izdržao sve to, poneo se državnički", istakla je Gojković.

Mi ćemo, dodala je, Francuskoj odgovoriti tako što ćemo njihovog predsednika Emanuela Makrona dočekati domaćinski i veličanstveno, tako ćemo pokazati veličinu ove države i kakav smo mi narod.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

"VUČIĆ SE PONEO DRŽAVNIČKI!" Gojkovićeva poručuje: Uvredili su nas, ali Srbija će Makrona dočekati DOMAĆINSKI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Nov.2018

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković ocenila je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić dobro postupio što je otišao u Pariz i naglasila da se on tamo poneo državnički...Ona je rekla da je Vučić na obeležavanju godišnjice primirja u Prvom svetskom ratu u Parizu predstavljao našu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.