Glumica se treći put udala za istog, venčanje skromnije nego ikad

Izvor: B92, 30.Avg.2018, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glumica se treći put udala za istog, venčanje skromnije nego ikad

Milijarder Fransis Henri Pino iznenadio je suprugu, slavnu holivudsku glumicu, ceremonijom na kojoj su obnovili zavete posle 10 godina.

"Leto je pri kraju, a najbolji trenutak bio je kad mi je suprug organizovao obnovu zaveta. Nisam nosila venčanicu, jer mi je rekao da me vodi u spa", napisala je Salma Hajek pored idiličnih fotografija s peščane plaže na Bora Bori.

Naime, njen muž, ugledni francuski milijarder, iznenadio je Salmu ceremonijom na kojoj su treći put >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << obnovili venčane zavete.

Henri i Salma u braku su 10 godina.

Pravo i prvo venčanje bilo je u Parizu, a ovog puta s njima je bila i njihova desetogodišnja ćerka Valentina.

"Mlada" je na sebi imala pamučnu ružičastu haljinu i japanke, oko vrata je nosila venac od cveća, a "mladoženja" je takođe bio ležernije odeven nego ikad pre.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Glumica se treći put udala za istog

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Avg.2018

Milijarder Fransis Henri Pino iznenadio je suprugu, slavnu holivudsku glumicu, ceremonijom na kojoj su obnovili zavjete poslije 10 godina.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.