Francuzi broje žrtve SNAŽNE EKSPLOZIJE u Parizu: Desetine povređenih se bori za život! GRAD ZAVIJEN U CRNO (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jan.2019, 14:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Francuzi broje žrtve SNAŽNE EKSPLOZIJE u Parizu: Desetine povređenih se bori za život! GRAD ZAVIJEN U CRNO (FOTO/VIDEO)

U velikoj eksploziji u Parizu nastradale su najmanje četiri osobe, a još osam od ukupno 36 povređenih se nalazi u kritičnom stanju!

Ministar unutrašnjih poslova Kristof Kastane je izjavio da je "situacija pod kontrolom".

Eksplozija se dogodila rano jutros u 9. pariskom arondismanu u jednoj pekari, a veruje se da je uzrok curenje gasa. Eksplozija, nakon koje je usledio i požar, bila je toliko jaka da je raznela pekaru, ali i stakla na objektima i zgradama >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stotinama metara udaljenih od mesta eksplozije.

U spasilačkoj operaciji je učestvovalo skoro 200 vatrogasaca.

Očevidac iz obližnjeg hotela kazao je da je video kako ogroman plamen izbija u zgradi koja je zatim razneta usled eksplozije.

Blizu mesta eksplozije sletela su i dva helikoptera kako bi pomogla u evakuaciji ugroženih.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.