Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Maj.2022, 22:35

FUDBALERI U PARIZU NA TRENUTAK NISU BILI U CENTRU PAŽNJE: Gledaoci skandiranjem dočekali tenisera (FOTO)

Real Madrid i Liverpul igraju za evropsku titulu.

FInale LIge šampiona čiji je domaćin Pariz i u kojem se sastaju fudbaleri Real Madrida i Liverpula počelo je sa pola sata zakašnjenja posle problema sa ulaskom navijača tima iz Engleske.

Među velikim brojem poznatih bivših fudbalera koji su došli u Grad svetlosti da gledaju okršaj dva velikana, ovacije je dobio jedan teniser.

🎾 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << #RolandGarros wasn't going to get in the way of this! 😬

🇪🇸 Not even an ongoing Grand Slam was going to stop Rafael Nadal watching his beloved Real Madrid in Paris.#UCLFinal | #HalaMadrid pic.twitter.com/E7fW5ur1YT

— 𝐓𝐡𝐞 𝐒𝐩𝐨𝐫𝐭𝐢𝐧𝐠 𝐍𝐞𝐰𝐬 UK 🇬🇧 (@sportingnewsuk) May 28, 2022

Rafael Nadal poznat je kao veliki navijač Real Madrida i iskoristio je priliku što se meč finala Lige šampiona igra baš u Parizu gde on trenutno učestvuje na Rolan Garosu, pa je došao na stzadion kako bi uživo ugledao spektakl, a publika ga je dočekala skandiranjem.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.