FRANCUSKA OTVARA ISTRAGU O PADU AVIONA U ETIOPIJI: Stradalo 7 Francuza, a motore za Boing proizvodila i francuska kompanija!

Izvor: Kurir, 10.Mar.2019, 21:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FRANCUSKA OTVARA ISTRAGU O PADU AVIONA U ETIOPIJI: Stradalo 7 Francuza, a motore za Boing proizvodila i francuska kompanija!

Kancelarija pariskog tužilaštva pokrenula je istragu u vezi sa padom aviona kompanije "Etiopija Erljanz" s obzirom da među 157 poginulih ima francuskih državljana.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Francuska otvorila istragu pada aviona u Etiopiji

Izvor: Beta, 10.Mar.2019

Parisko tužilaštvo otvorilo je danas istragu pada aviona Etiopijan erlajnsa u Etiopiji pošto je medju 157 poginulih putnika i članova posade bilo francuskih državljana.Tužilaštvo je objavilo odluku o pokretanju istrage bez navodjenja detalja. To je standardna procedura u slučaju smrti francuskih...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.