Izvor: RTS, 05.Feb.2023, 18:27

Džudistkinja Milica Nikolić osvojila srebro u Parizu

Srpska džudistkinja Milica Nikolić osvojila je srebrnu medalju u kategoriji do 48 kilograma na grend slemu održanom u Parizu. Pobednica u finalnom duelu i osvajačica zlata na jednom od najprestižnijih svetskih takmičenja bila je domaća džudistkinja Pont Blandin.
Ovim srebrim odličjem, 28-godišnja srpska džudistkinja Milica Nikolić je došla do 21. medalje sa turnira Svetske džudo federacije.

Milica je na putu do finala savladala >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Turkinju Azak, zatim Japanku Tacukavu i u polufinalu takmičarku iz Španije Lapuertu.
Jedna od najboljih srpskih džudistkinja i članica Džudo kluba Rakovica je na jedan vaza-ari izgubila u finalu od Blandinove, koja je imala veliku podršku francuske publike u čuvenoj pariskoj dvorani, koja je tradicionalno ispunjena do poslednjeg mesta za ovo nadmetanje u džudou.
"Na kampu u Austriji su radile zajedno sparing borbe. Pokušavali smo da nađemo taktiku za Francuskinju, ali ona nije pokazala slabe tačke. Milica se borila sjajno i došla je do izvanrednog rezultata", izjavio je Miličin trener Nemanja Petrović.
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

MILICA NIKOLIĆ OSVOJILA SREBRO! Srpska džudistkinja ostvarila veliki uspeh na grend slemu u Parizu!

Izvor: Pančevac-online.com, 06.Feb.2023, 15:38

Srpska džudistkinja Milica Nikolić osvojila je srebrnu medalju u kategoriji do 48 kilograma na grend slemu održanom u Parizu. Pobednica u finalnom duelu i osvajačica zlata na jednom od najprestižnijih svetskih takmičenja bila je domaća džudistkinja Pont Blandin. Ovim srebrim odličjem, 28-godišnja...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.