Uz armanjak iz 1914. godine završavamo veoma dobar jednosatni razgovor FOTO

Izvor: B92, 11.Nov.2019, 22:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Uz armanjak iz 1914. godine završavamo veoma dobar jednosatni razgovor" FOTO

Pariz -- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boravi u Parizu prisustvuje večeri koju priređuje francuski predsednik Emanuel Makron.

U Jelisejskoj palati održan je sastanak predsednika Srbije i Francuske. Ovo je prvi sastanak nakon svečene večere u Parizu.

Predsednik Srbije objavio je fotografiju na svom Instagram profilu nakon zavrpenog tet-a-tet sastanka sa francuskim predsednikom.

"Uz armanjak iz 1914. godine završavamo veoma dobar jednosatni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << razgovor", napisao je Vučić.

Vučić se prethodno na svom Instagram profilu zahvalio francuskom predsedniku na srdačnoj dobrodošlici.

"Dragi prijatelju hvala na srdačnoj dobrodošlici", napisao je predsednik Srbije ispod fotografije sa predsednikom Makronom.

Predsednik Vučić boravi u trodnevnoj poseti Parizu, a u utorak će imati bilateralne razgovore sa Makronom.

On će, takođe, učestvovati u razgovoru o 75 godina Organizacije Ujedinjenih nacija, kao i na panelu "Mišljenja mladih o multilateralizmu", tokom 40. zasedanja Generalne konferencije Uneska.

Učesnicima 40. zasedanja Generalne konferencije Uneska, predsednik Vučić će se obratiti poslednjeg dana posete, kada će imati susret sa generalnom direktorkom Uneska Odri Azule.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Sastanak Vučića i Makrona posle večere

Izvor: RTS, 11.Nov.2019

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se u Parizu sa Emanuelom Makronom posle večere koju je francuski predsednik priredio za šefove država, vlada i predstavnike međunarodnih organizacija. To je bio prvi bilateralni sastanak Makrona s nekim od šefova država, koji će prisustvovati...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.