Do smrti je grizli po trupu, glavi i rukama: Trudnicu (29) ubio čopor pasa dok je šetala svoje ljubimce

Izvor: Večernje novosti, 20.Nov.2019, 13:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Do smrti je grizli po trupu, glavi i rukama: Trudnicu (29) ubio čopor pasa dok je šetala svoje ljubimce

Telo 29-godišnjakinje otkriveno je u subotu TRUDNU Francuskinju ubili su tokom lova na jelene psi u šumi na severu Francuske, objavila je lokalna policija.Umrla je posle "nekoliko ugriza na udovima i glavi", rekao je tužitelj Frederik Trinh, a prenosi Bi-bi-si.Telo 29-godišnjakinje koja je šetala vlastite pse otkriveno je u subotu u blizini grada Viler-Kotre, koji se nalazi 90 kilometara severoistočno od Pariza >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << .UGRIZI PO GLAVI, TRUPU I RUKAMAPolicija je pokrenula istragu i pregledala 93 psa kako bi se utvrdilo koji je od njih odgovoran za napad, uključujući i pse koji su pripadali žrtvi.PROČITAJTE JOŠ: Pas bio na lancu, a ujeo za lice desetogodišnje deteObdukcija je pokazala da je žrtva zadobila ugrize po trupu, glavi i rukama, a neki ugrizi su nastali i posle njene smrti. Prema informacijama tužilaštva, trudnica je zvala telefonom supruga kako bi mu javila da se brine da će da je napadne gomila pasa.DepositphotosOGLASILA SE I GLUMICA BRIŽIT BARDOTragična smrt trudnice dogodila se u vreme lova na jelene, piše lokalni list Le Courier Pikard.Glumica Brižit Bardo, predsednica Udruženja za zaštitu životinja, pozvala je francuske vlasti da odmah ukinu "sva odobrenja za lov za ovu sezonu".Francusko lovačko udruženje navelo je u saopštenju kako nema dokaza "da su lovački psi uzrokovali smrt ove žene".(index.hr)

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Francuska, psi ubili trudnicu

Izvor: RTS, 20.Nov.2019

Na severu Francuske jednu trudnicu ubili su psi u šumi, u kojoj je u toku bio lov, saopštili su istražitelji. . Telo Elise Pilarski (29), koja je šetala svoje pse, pronađeno je nedaleko od grada Viler Kotre, a kako je...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.