Đere i Krajinović danas na terenima Pariza

Izvor: RTS, 31.Maj.2019, 09:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đere i Krajinović danas na terenima Pariza

Srpski tenis će danas na terenima Pariza predstavljati Laslo Đere i Filip Krajinović u duelima sa Kei Nišikorijem i Stefanosom Cicipasom. Meč Đerea i Nišikorija možete od 12:30 pratiti u direktnom prenosu na Prvom programu, a potom i duel Krajinovića i Cicipasa na Drugom programu RTS-a. Strim je na RTS Planeti, a na našem portalu možete pratiti tok meča i kretanje rezultata.
Po >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << programu turnira na Rolan Garosu prvi će na teren izaći Đere na duel sa Kei Nišikorijem, a poslednji meč dana odigraće Krajinović sa Stefanosom Cicipasom.
Oba naša tenisera sastaju se sa protivnicima koji su daleko bolje plasirani na listi svetskih tenisera i koji se smatraju favoritima u ovim duelima.
Laslo Đere, koji je trenutno 32. na listi izlazi na duel sa sedmim teniserom sveta Japancem Kei Nišikorijem. Njih dvojica do sada nisu odmeravali snage na terenu, a naš teniser je u predhodnom meču savladao Alekseja Popirina i veruje da može iznenaditi i današnjeg protivnika.
Filip Krajinović je u drugom kolu posle maratonskog meča savladao Španca Roberta Karbaljosa Baenu sa 3:2, a sada ga očekuje duel sa Stefanosom Cicipasom koji je šesti igrač sveta. Ni njih dvojica do sada nemaju zajedničkih susreta na terenu, a njihov meč je poslednji na današnjem programu turnira u muškoj knkurenciji.
Meč Đerea i Nišikorija možete od 12:30 pratiti u direktnom prenosu na Prvom programu, a potom i duel Krajinovića i Cicipasa na Drugom programu RTS-a. Strim je na RTS Planeti, a na našem portalu možete pratiti tok meča i kretanje rezultata.
U ženskoj konkurenciji Aleksandra Krunić i Lesija Curenko iz Ukrajine će nastaviti duel koji je juče prekinut zbog mraka pri rezultatu 1:1 (7:5, 5:7, 6:6).
U dubl konkurenciji na terene će izaći Dušan Lajović i Janko Tipsarević na duel sa Denisom Molčanovim i Igorom Zelenaijem, kao i Milomir Kecmanović u paru sa Kasperom Rudom u duelu sa parom Federikom Delbonisom i Giljermom Duranom. 
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Velika šteta - Đere izgubio od Nišikorija posle drame u pet setova!

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Maj.2019

Srpski teniser Laslo Đere poražen je u trećem kolu Rolan Garosa od Japanca Keija Nišikorija sa 3:2 u setovima (4:6, 7:6, 3:6, 6:4, 6:8). Njihov susret bio je najduži u dosadašnjem toku turnira...Pravi teniski marataon igrali su Đere i Nišikori na terenu broj jedan, kompleksa Rolan Garosa, pošto...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.