Dan uživo: Odjeci i poruke iz Pariza

Izvor: N1 televizija, 12.Nov.2018, 13:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dan uživo: Odjeci i poruke iz Pariza

O porukama iz Pariza gde se predsednik Aleksandar Vučić sastao sa nemačkom kancelarkom Angelom Merkel, ali i o svemu što je pratilo obeležavanje stogodišnjice proslave pobede u Prvom svetskom ratu u Parizu razgovaramo sa Mladenom Lišaninom iz Instituta za političke studije.

Francuski novinar Loran Ruj snimio je dokumentarni rat o pobedi u Prvom svetskom ratu "Solun do pobede" koji će večeras od >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << 20 časova biti prikazan na televiziji N1. Ruj ekskluzivno predstavlja političke igre koji su se vodile iza kulisa u Parizu, Londonu i Rimu.

Uživo smo i u Muzeju istorije Srbije gde povodom stogodišnjice primirja u Prvom svetskom ratu, pratimo otvaranje izložbe "Kraj Velikog rata 1917-1918".

Četvrti po redu Festival integrisanih komunikacija – KAKTUS 2018, pod sloganom "Idea is nothing without execution", biće održan 12. i 13. novembra u hotelu Hyatt Regency u Beogradu. Ove godine akcenat festivala je na kvalitetnim i vanvremenskim egzekucijama, bez kojih ni jedna ideja ne bi mogla da preživi. O tome razgovaramo sa Igorom Cerniševskim.

U Sceni dana uživo gostuje saksofonista Ratko Obradović.
Pogledaj vesti o: Angela Merkel

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

OTKRIVAMO Zbog čega je Angela Merkel na sastanku sa Vučićem u Parizu rekla da je RAZOČARANA

Izvor: Blic, 12.Nov.2018

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je juče u Parizu sa nemačkom kancelarkom Angelom Merkel, poslednjim velikim protivnikom razgraničenja.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.