Da li je Nejmar ovom izjavom otkrio gde će nastaviti karijeru?

Izvor: Sportske.net, 06.Dec.2018, 01:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li je Nejmar ovom izjavom otkrio gde će nastaviti karijeru?

Mnogi su se zamislili.

Sve više se pominje Nejmarov odlazak iz Pariza, ali niko nema predstavu čiji dres bi Brazilac mogao da nosi naredne sezone.

Da li je to ponovo Barselona, Real, neki klub iz MLS-a, PSŽ ili čak neki klub iz Premijer lige?

Nejmar je stigao u Pariz za rekordan transfer od 222 miliona evra, igra odlično, zajedno sa Mbapeom i Kavanijem čini možda i najbolji napadački >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << trio, ali izgleda da bi mogao da napusti glavni grad Francuske.

Pominjali smo da bi Bekam mogao da dovede Nejmara i Mesija u MLS, a sada je Brazilac dao zanimljivu izjavu i povezao sebe sa Premijer ligom.





"Ne znamo šta će biti sutra, ali ja verujem da svaki vrhunski igrač, kad-tad mora da zaigra u Premijer ligi", kazao je Brazilac.

Nejmar je ovom jednom rečenicom dodatno zakomplikovao situaciju. Da li on to najavljuje transfer u neki klub sa Ostrva?

Da li će to biti uskoro, ili tek na kraju karijere (poput Ibrahimovića npr.). Ipak, Nejmar ima tek 26 godina. Mančester junajted je zainteresovan za dovođenje ovakve zvezde.

Svima je jasno da se on marketinški isplati, a pored "Crvenih đavola" ovog igrača bi mogao da priušti i Mančester siti, dok bi ostali poput Čelsija, Liverpula i Arsenala morali dosta toga da žrtvuju kako bi uopšte pomislili da uđu u pregovore sa Brazilcem.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.