Izvor: NoviMagazin.rs, 09.Nov.2019, 21:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Britanski pevač Pit Doherti pušten na slobodu, sa kaznom od 5.000 evra

Britanski pevač Pit Doherti (Pete Doherty) pušten je danas na slobodu posle dva dana pritvora u Parizu zbog upotrebe droge, a tužilaštvo je zatražilo novčanu kaznu od 5.000 evra ili zatvor, kažu izvori.

Pevač bendova "Libertins" (The Libertines) i "Bejbišejmbls" (Babyshambles) uhapšen je u četrvtak uveče u Parizu pošto je kupio kokain.

Novčana kazna, ukoliko ne bude plaćena, može da se >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << preinači u zatvor, navelo je tužilaštvo i dodalo da kaznu treba da potvrdi sud u Parizu.

Njegov advokat je rekao da je Doherti koji je na evropskoj turneji, obećao da će se lečiti od zavisnosti.

Policijski izvori su preneli da se Doherti pijan opirao hapšenju i da je imao dve kesice kokaina od kojih je jedna bila otvorena, te da je on uzeo kokain.

Doherti (40), bivši partner manekenke Kejt Mos (Kate Moš), često je bio na naslovnim stranama štampe zbog incidenata povezanih s uzimanjem teških narkotika, a godinama ima problema s policijom zbog alkoholizma i narkomanije i ugrožavanja javnog reda.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Pevač pušten na slobodu posle hapšenja zbog kokaina: "Lečiće se od zavisnosti"

Izvor: B92, 10.Nov.2019, 10:26

Britanski pevač Pit Doerti (Pete Doherty) pušten je na slobodu posle dva dana pritvora u Parizu zbog upotrebe droge, a tužilaštvo je zatražilo novčanu kaznu od 5.000 evra ili zatvor...Pevač bendova "Libertins" (The Libertines) i "Bejbišejmbls" (Babyshambles) uhapšen je u četrvtak uveče u Parizu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.