Basketaši stigli u Beograd: Zlato u Parizu je cilj FOTO

Izvor: B92, 27.Jun.2022, 23:17

Basketaši stigli u Beograd: Zlato u Parizu je cilj FOTO

Svetski šampioni u basketu 3x3, reprezentativci Srbije, sleteli su na Aerodrom "Nikola Tesla", gde su im doček priredili najbliži članovi porodice i prijatelji.

Pevalo se Dejanu Majstoroviću, Strahinji Stojačiću, Mihailu Vasiću i Marku Brankoviću.

MVP Majstorović izrazio je zadovoljstvo zbog novog zlata i najavio napad na olimpijsku titulu u Parizu 2024. godine.

"Osvajanje olimpijskih igara u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Parizu nam je svakako cilj. Ova medalja mi je možda i najdraža jer smo je osvojili u izmenjenom sastavu, a na prošlom Svetskom prvenstvu bili smo četvrti", izjavio je Majstorović za Tanjug.

Najbolji pojedinac Srbije u finalu protiv Litvanije Stojačic istakao je da je najteži meč na turniru bilo cetvrtfinale protiv Letonije.

"Ta utakmica sa Letonijom je psihički bila najteža jer ako izgubiš, ideš kuči. Nema ni borbe za medalju.

Ne želim ništa da obećavam, ali potrudićemo se da i u Parizu obradujemo naciju", rekao je Stojačić i najavio da će svoje famozne brkove nositi i na OI u Parizu:"Brkove sada skidam. Nosim ih samo na turnirima".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.