Barsa očajna, tandem ni da čuje! Šta se može promeniti u 72 sata?

Izvor: Sportske.net, 30.Avg.2019, 09:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barsa očajna, tandem ni da čuje! Šta se može promeniti u 72 sata?

Ima dobre volje kod klubova, nema dogovora, dvojica fudbalera Barselone odbila predlog kluba. Šta sada?

Izgleda da nema ništa od ponude Barselone koju je PSŽ bio na ivici da prihvati, radilo se o 130 miliona, Todibou i Rakitiću, plus bi Osman Dembele otišao na godinu dana na pozajmicu u Pariz.

Ali, danas katalonski mediji pišu da su i Dembele i Rakitić odbili da odu u PSŽ, Hrvat se predomišljao, ali je mladi Francuz bio izričiti, neće natrag u domovinu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Zvao ga je i bivši trener Tuhel, ali on je objasnio da veruje da će dobiti priliku u Barseloni i da ne želi da je propusti.

Šta sada?

Barsa nema dovoljno novca da isplati Nejmara, niti može da proda nekog igrača, eventualno Rakitića Juventusu, ako se Italijani oslobode dvojice svojih vezista što je malo verovatno.

PSŽ bi trebalo da prihvati da u dve rate bude isplaćen Nejmar, ali Barsu bi to uvelo u silne finansijske probleme, morali bi da nađu ogroman novac, a platni budžet je nategnut do pucanja. Otišao je Kutinjo, ali recimo i da Dembele i Rakitić imaju zajedno oko 20 miliona platu, ako bi na to dodali i Nejmarovih 23 miliona, Barsa je pred kolapsom.

Pregovaraće se i tokom vikenda, ali ako Barsa ne ubedi makar Dembelea, a on odbija svaku pomisao da ode, onda je veoma teško videti Nejmara u dresu "Blaugrane".

U slučaju da za vikend ne bude dogovora, Brazilcu ostaje samo da se vrati u tim PSŽ i sačeka sezonu...
Pogledaj vesti o: Pariz

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.