Izvor: MozzartSport.com, 17.Avg.2020, 10:06

Alan Širer našao kupce za Njukasl - Singapurćani stižu na Sent Džejms Park

Majkl Ešli blizu da proda klub

Klupska budućnost možda nije izgledala tako svetlo pošto su pregovori s investicionim fondom arapskog princa Muhameda bin Salmana propali, ali Njukasl ne mora da brine - Alan Širer je pronašao nove kupce!

Potpuno niotkuda za pregovaračkim stolom pojavio se još jedan ozbiljan igrač. U pitanju je singapurski investicioni fond BNG, koji je dobio podršku dve klupske legende – Alana Širera i Majkla Čopre. Baza >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ovog investicionog fonda je u Parizu, a iza istog stoje singapurski biznismeni Nelson Loh, Terens Loh i Evangelin Šen. Vest o interesovanju konzorcijuma BNG za kupovinu Njukasla objavljena je putem zvaničnog saopštenja u kojem se navodi da je Majklu Ešliju već upućeno pismo namere, kao i finansijski list ove firme od 10. avgusta. Takođe je bez mnogo uvijanja istaknuto da će posrednici u pregovorima s Ešlijem biti legendarni kapiten Alan Širer i nekadašnji igrač Majkl Čopra.

Nema mnogo dostupnih informacija o novom investicionom fondu, ali su na sajtu istog dostupne informacije da u vlasništvu drži 31 entitet, kao i da je prošle godine imao obrt od 12.000.000.000 dolara. Pregovori su navodno u poodmakloj fazi.

Podsetimo, Majkl Ešli mesecima traži kupca za Njukasl po ceni od 350.000.000 evra, a prvi pik bio je Muhamed bin Salman sa svojim partnerima. Taj posao je bio praktično pred potpisom, ali je pukao pod pritiskom političkih moćnika, nevladinih organizacija i raznih lobija. Nedavno je čak bila objavljena vest da je Majkl Ešli obnovio razgovore sa Arapima, ali izgleda da je realizacija ove transakcije sa njima i dalje na dugačkom štapu zbog razloga o kojima smo odavno posvetili odvojeni tekst i možete ga pronaći OVDE.

Da li su biznismeni iz Singapura rešenje za Njukasl?

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.