Air Serbia uvodi devet novih linija, uvode se letovi za Rijeku i Zadar

Izvor: SEEbiz.eu, 23.Jan.2019, 13:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Air Serbia uvodi devet novih linija, uvode se letovi za Rijeku i Zadar

BEOGRAD – Nacionalna avio-kompanija Air Serbia uvešće od juna ove godine redovne direktne letove tokom cele godine ka sedam novih destinacija kao i dve sezonske linije.

Redovni direktni letovi biće uvedeni ka Kijevu, Madridu, Barseloni, Rijeci, Krasnodaru, Helsinkiju i Kairu, a uvode se i dve sezonske linije za Nicu i Zadar.

Pored uvođenja novih destinacija, biće povećan i broj letova na najfrekventnijim postojećim linijama Air Serbia, uključujući Cirih, >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << Pariz i Dubrovnik, saopštila je Air Serbia.

„Veoma smo ponosni što možemo da povežemo srpsku prestonicu sa novim gradovima, pojačavajući našu mrežu i omogućavajući našim putnicima da izaberu izmedu 49 destinacija na kojima će od juna saobraćati nacionalni avio-prevoznik“ izjavio je generalni direktor Air Serbije Duncan Naismith.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Er Srbija" uvodi devet novih linija

Izvor: RTS, 23.Jan.2019

Nacionalna avio-kompanija "Er Srbija", od juna uvodi redovne letove ka Kijevu, Madridu, Barseloni, Rijeci, Krasnodaru, Helsinkiju i Kairu. Uvode se i dve sezonske linije – za Nicu i Zadar. . Pored uvođenja novih destinacija,...

Nastavak na RTS...

Air Serbia uvodi letove za dva hrvatska grada

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Jan.2019

BEOGRAD - Srpska nacionalna aviokompanija Air Serbia će od juna 2019. uvesti direktne letove za sedam destinacija, među kojima je i Rijeka, te sezonsku liniju za Zadar, saopšteno je u srijedu u Beogradu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.