ZBOG PARADE PONOSA OTEŽANO KROZ CENTAR BEOGRADA: Evo koje delove grada treba izbeći!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Sep.2019, 09:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZBOG "PARADE PONOSA" OTEŽANO KROZ CENTAR BEOGRADA: Evo koje delove grada treba izbeći!

Parada ponosa, koja se održava danas, počinje okupljanjem učesnika na Trgu Slavija u 16 sati.

"Beograd Prajd šetnja" polazi u 17 časova, a kolona će se kretati Ulicom kralja Milana, pored Trga Nikole Pašića, zatim se vraća u Kralja Milana i prolazi pored Skupštine grada Beograda i Narodne skupštine.

Zatim će pripadnici LGBT populacije skrenuti u Ulicu kneza Miloša kojom nastavlja do zgrade >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Vlade Republike Srbije, a nakon kratkog obraćanja pred Vladom, "Prajd" produžava do Manježa. Tu se održava žurka na otvorenom i muzički program koji traju do 23 sata.

Pošto će policija zatvoriti centar grada, linije javnog prevoza koje ovuda prolaze voziće izmenjenom trasom.

KAKO JE NASTAO GASTARBAJTER? Tog oktobra 1968... (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"Prajd" zatvara centar

Izvor: Večernje novosti, 15.Sep.2019

Izmene saobraćaja, posle 16 časova otežano kretanje kroz grad PARADA ponosa, koja se održava danas, počinje okupljanjem učesnika na Trgu Slavija u 16 sati. "Beograd Prajd šetnja" polazi u 17 časova, a kolona će se kretati Ulicom kralja Milana, pored Trga Nikole Pašića,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.