Izvor: Press, 10.Sep.2018, 19:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UKAZANA MU LEKARSKA POMOĆ: Mirku Gavriću pozlilo nakon svađe (VIDEO)

Mirko se u toku večeri branio i od brojnih uvreda na svoj račun
Mirko Gavrić je sinoć imao žučnu raspravu sa Lepim Mićom, ali i novinarima. On je tvrdio da su Sloba Radanović i Kristina Kockar dogovorili taktiku za rijaliti i to u njegovom stanu, i da on ima snimak tog razgovora.
 


Mirko se u toku večeri branio i od >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << brojnih uvreda na svoj račun i ponovio je da on nije gej i da je on zaljubljen u svoju suprugu.
 
Ova žestoka rasprava je Mirka očigledno koštala zdravlja. Naime, nakon sastanka, njemu je pritisak skočio na 180 sa 150. Kasnije se vratio i to je saopštio i zadrugarkama koje su pušile kod paba.
 
– Bio naporan, pa pričao, potresao se čovek. Videla sam ja kada se potreso - komentarisala je Rada Vasić.
 
Suzana Perović je dodala da su Mirku sigurno dali injekciju da mu spuste pritisak.

Podsedimo kako je izgledala svađa između Mirka i Lepog Miće i kako je po prvi put javno Gavrić iznosio šta zna o Slobi, Luni i Kiji.

Pogledaj vesti o: Parada ponosa

Nastavak na Press...






Povezane vesti

OVIM JE PRETIO KIJI I SLOBI Mirko Gavrić tražio pare za SNIMAK, ali on je već isplivao u javnost (VIDEO)

Izvor: Blic, 11.Sep.2018, 12:21

Mirko Gavrić je šokirao mnoge kada je otkrio da ima audio zapis nasrtao u njegovom studiju, u kom Kija Kockar govori svom tadašnjem suprugu Slobi Radanoviću da se "slobodno ne ponaša kao oženjen muškarac u rijalitiju".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.