TUČA U GEJ KLUBU ZBOG SANJE VUČIĆ: Pevačica na sceni simulirala VRELU AKCIJU, pa nastao HAOS?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jan.2022, 00:30

TUČA U GEJ KLUBU ZBOG SANJE VUČIĆ: Pevačica na sceni simulirala VRELU AKCIJU, pa nastao HAOS?!

Preseo joj izlazak u provod?!

Sanja Vučić iz grupe Hurricane navodno se našla u centru skandala na jednoj žurki prošlog vikenda u poznatom beogradskom gej klubu. Kako je preneo izvor koji se našao na licu mesta, Sanja se na gej partiju pojavila privatno, u društvu svojih prijatelja, i ne sluteći da će se posle sat vremena provoda naći u krajnje neprijatnoj situaciji.

- Sanja se pojavila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << oko tri sata ujutru sa društvom, bez Ksenije i Ivane. Bila je odlično raspoložena, svi su se oduševili kad su je videli. Di-džej je odmah puštao njene pesme, to joj se baš dopalo, pa se u jednom trenutku popela na binu i rukama simulirala oralni s*ks, dok se u pozadini čula njihova pesma. Bila je zvezda večeri, sa svima se slikala, igrala. Videlo se da joj je prijao izlazak - ispričao je izvor.

Ipak, problem je nastao posle nekih sat vremena od dolaska, kada su već svi bili popili i poprilično se opustili.

- U jednom trenutku je nastao sukob između dve grupe gejeva, kada su počeli da se prepiru i viču, a zatim su skočili jedni na druge, pa su završili i na podu. Sanja je vrištala, pokušala je da ih razdvoji, ali bezuspešno. Moralo je i obezbeđenje da reaguje. Posle sam čuo da je uzrok svađe i tuče bila Sanja, jer su se ti momci sukobili ko će od njih provesti više vremena u njenom društvu kako bi se slikali sa njom i kačili storije i hvalili se na društvenim mrežama. Njoj ništa nije bilo teško, pa je nekoliko puta išla i do toaleta kako bi se slikala u ogledalu sa svojim gej fanovima - dodao je on za "Kurir".

Kada je videla da je vrag odneo šalu, pevačica je odlučila da ode pre vremena iz kluba, vidno neraspoložena. Odlazeći, požalila se prijateljima da ne bi ni dolazila da je znala da će ovakav haos da nastane zbog nje i da joj je veče kada je htela da se opusti propalo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.