ŠOKANTNO PRIZNANJE ZVEZDE PREMIJER LIGE: Ja sam GEJ!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jul.2020, 13:22

ŠOKANTNO PRIZNANJE ZVEZDE PREMIJER LIGE: Ja sam GEJ!

Strah i dalje prisutan.

Zvezda Engleske Premijer lige priznao je u otvorenom pismu da je gej, ali da još ne želi da to svima prizna jer se plaši kako će ga prihvatiti saigrači, ostali fudbaleri i javnost.

Njega podržava fondacija "Džastin Fašanu", nazvana po prvom fudbaleru koji je priznao da je homoseksualac, a koji se ubio 1998. godine.

Juve je skoro sigurno stari-novi šampion Italije, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Atalanta će opet u Ligu šampiona, pa je večerašnji (21.45) meč prilika za uživanje u sjajnom fudbalu koji igraju ove dve ekipe. Kvota na 3+ je 1,50, GG3+ je 1,80, dok je kec 2,00, a dvojka 3,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Juventus – Atalanta.

Ta dobrotvorna organizacija posvećena je borbi protiv homofobije i rasizma u fudbalu, a ovaj igrač iz Premijer lige je putem nje uputio javno pismo, koje je posle prosleđeno tabloidu San.

- Ja sam gej. Čak i pisanje toga u ovom pismu je veliki korak za mene. Ali, samo moja porodica i određeni broj prijatelja znaju za moju seksualnost. Nisam spreman da to podelim sa svojim trenerom ili timom. Kakav je osećaj živeti ovako? Može biti pravi košmar. I to sve više utiče na moje mentalno zdravlje. Osećam se sputano, a moj strah da se otvorim ga samo pogoršava - napisao je anonimni fudbaler.

Premier League star says 'I'm gay but I'm afraid to come out' in open letterhttps://t.co/cjxalnjcwJ

— The Sun Football ⚽ (@TheSunFootball) July 10, 2020

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Sofija Tomala, devojka Lorisa Karijusa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.