Pretučen jedini čovek koji nije imao stav o Paradi ponosa

Izvor: Njuz.net, 27.Sep.2013, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pretučen jedini čovek koji nije imao stav o Paradi ponosa

Napomena: Ova vest je šaljive prirode


...



BEOGRAD, 27. septembar 2013, (Njuz) – Radivoje Janković (27), jedini čovek na teritoriji Srbije koji nije imao stav da li Parada ponosa treba ili ne treba da se održi, pretučen je kasno sinoć.
Kako saznaje Njuz, Radivoje je sedeo u kafiću na Vračaru sa drugovima, koji su raspravaljali o Paradi ponosa.
- Troje njih je branilo ideju o održavanju Parade, govoreći kako je u pitanju osnovno ljudsko pravo i da učesnici svojom šetnjom nikoga ne ugrožavaju, dok je drugih troje vikalo kako to nije normalno i kako sutra neće znati kako svom detetu da objasne zašto se dva muškarca ljube na ulici – govori povređeni Radivoje.
On kaže da su ga u jednom trenutku obe grupe njegovih drugova pitale koji je njegov stav o održavanju Parade, na šta je odgovorio da nema nikakav stav.
- Nije im bilo jasno šta sam hteo da kažem, pa sam objasnio da se nikada nisam previše bavio tim pitanjem i da nisam siguran da li ona treba ili ne treba da se održi – kaže ovaj mladić, kojeg su u početku drugovi zbunjeno gledali, da bi zatim krenuli da viču i njega i da ga psuju, a ubrzo potom i da ga udaraju.
-Tuči su se, kada su shvatili koji je razlog, ubrzo pridružili i ostali gosti i konobari – izjavio je Radivoje, koji napominje da će već od sutra intenzivno početi da formira stav za ili protiv održavanje Parade ponosa 2014 godine.
Marko Dražić

Nastavak na Njuz.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.