Palmina netrpeljivost prema gej semaforu - nova epizoda VIDEO

Izvor: B92, 18.Feb.2020, 19:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Palmina netrpeljivost prema gej semaforu - nova epizoda VIDEO

Lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma je tokom svog boravka u Beču ostao dosledan, odbivši da pređe ulicu na takozvanom gej semaforu, prenose mediji.

Kako se vidi na snimku objavljenom na sajtu Jedinstvene Srbije, Palma se okrenuo i otišao u suprotnom smeru kada je video da se na semaforu dva muškarca drže za ruke.

"Ne, ovde ne!", piše u opisu Palminog posta na Fejsbuku, uz poruku >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da "Dragan Marković Palma ostaje dosledan svojim stavovima".

Ovo nije prvi put da je Palma odbio da pređe ulicu nakon što je video da saobraćaj regulišu, kako ih je ranije nazvao, “homosemafori”.

"Kada sam na jednom pešačkom prelazu u centru Beča hteo da pređem ulicu, video sam na semaforu oznaku dva muškarca, a ne muškarca i žene ili porodice", požalio se Marković tokom posete 2017. godine, dodavši da nije hteo tu da pređe ulicu, već da je išao sporednim uilcama kako bi stigao do željene destinacije.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.