Od srca ti želim DA TI SIN BUDE GEJ! Influenserka izazvala gnev javnosti nakon PRIMITIVNOG oglašavanja

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Nov.2022, 10:23

"Od srca ti želim DA TI SIN BUDE GEJ!" Influenserka izazvala gnev javnosti nakon PRIMITIVNOG oglašavanja

Jer danas je svakom dozvoljeno da poziva na mržnju...

Vlasnica jednog modnog brenda i influenserka, Nada Nikolić Krečković izazvala je burne reakcije na društvenim mrežama nakon što je na društvenoj mreži Tik Tok, umesto očekivanog modnog videa, objavila snimak kojim obezvređuje sve pripadnike LGBT populacije.

Nada je svoje dvoje dece odvela u bioskop kako bi odgledali novi Diznijev crtani film "Čudesni svet", a tematika ovog animiranog ostvarenja ju je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << navela da pirpadnike drugačije orijentacije nazove "pojavama", a zakone koji se tiču njihovih prava nazove "jezivim".

- Pozdrav svim roditeljima, ovo je bukvalno poruka za njih. Odem danas u bioskop da odgledam novi Diznijev crtani, povedem svoje dvoje maloletne dece. Prvih deset minuta imamo gej scenu sa glavnim likom, koji je zaljubljen u svog drugara Rodrigeza. Porodica ga podržava, na kraju krajeva i deda koj je kao neki mačo tip i objašnjava mu kako da osvoji Rodrigeza, kako se to inače radi... I pola sale izlazi. Jedno dete mi ima pet godina, drugo devet godina... Razmišljala sam šta da uradim. Rekla sam sebi ako mi postave neko pitanje, moram sa njima da razgovaram. Očigledno, svet ide u nekom sasvim čudnom pravcu, gde će sve više i više da se suočava i susreće sa ovakvim pojavama. Svako ko je hteo da odgleda sledeći crtani, čisto da znate šta vas čeka. Zaista mi je žao, toliko se stvari menja, toliko jezivih zakona se donosi, koji su po meni štetni za našu decu. Ovo je previše - istkla je Nada Nikolić Krečković na svom Tik Toku, ali je snimak zbog brojnih negativnih reakcija uklonila sa svog profila. Međutim, pratioci su sačuvali njen neprimereni sadržaj i dele ga na Instagramu i Tviteru.

Usledio je niz negativnih komentara na račun ove 'poznate mame', koja je svoju popularnost iskoristila kako bi širila netrpeljivost i odbojnost prema svemu što je drugačije.

Imam pitanje šta ti je TOO MUCH? Da vaspitaš svoju decu? Da objasniš da svako ima pravo da voli i bude voljen?

ČUDNE POJAVE? Mislite da će neko postati peder jer gleda crtani? Očekujete da vam društvo vaspita decu? Žali bože što se razmnožavate A PEDERE DA OSTAVITE NA MIRU😡 pic.twitter.com/3DcKmfAR1A

— Deda Pera (@dedaperalicno) November 27, 2022

- Imam pitanje šta ti je 'previše'? Da vaspitaš svoju decu? Da objasniš da svako ima pravo da voli i bude voljen? Čudne pojave? Mislite da će neko postati p*der jer gleda crtani? Očekujete da vam društvo vaspita decu? Žali bože što se razmnožavate!   /   Rekla je "ako me deca pitaju" i dala sebi odgovor. Deca nisu sujetna i prihvataju različitosti sve dok ih neko ne navede na suprotno. Kraj i tačka, ne možete protiv činjenica.   /   Od srca ti želim da ti sin bude gej, pa da onda shvatiš zašto je ovo što si snimila užasno!   /   Stigma je užasna - neki su od komentara na račun ovog snimka i Nade koja ga je objavila, a zatim uklonila.

Za kraj, nameće se sasvim logično pitanje. Kakvu poruku roditelji šalju svojoj deci i kakvu poruku šire osobe koji imaju uticaj na društvenim mrežama? Imati svoj stav na određenu temu opravdano je i stvar slobode, ali stigmatizovati određenu grupu ljudi javno je problematično i spada u kategoriju nehumanog i primitivnog.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.