OGLASIO SE O GEJ BRAKOVIMA! O ovoj  izjavi Ace Lukasa, pričaće se danima!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Apr.2021, 14:18

OGLASIO SE O GEJ BRAKOVIMA! O ovoj izjavi Ace Lukasa, pričaće se danima!

Folker je ponovo oduševio publiku!

Od kako ne nastupa, Aca Lukas ne prestaje da nas šokira svojim izjavama, a ponovo je to učinio u jednoj emisiji na Pink televiziji.

Naime, voditelj je Lukasa pitao šta misli o istopolnim brakovima, a on je izjavio da bi podržao istopolne brakove, ali ne i različitopolne.

Objavu dijeli ACA LUKAS (@aleksandar_vuksanovic_official)

Tu se nije završilo njegovo izlaganje, a bilo je potpuno jasno da se Lukas samo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dobro zabavlja i šali, jer je nastavio u istom fazonu.

- Podržavam, što da ne. Zašto ne bih podržavao? Ja se više neću ženiti uopšte. Ni sa istim polom neću. Hoćeš da ti budem kum ili kuma na svadbi - upitao je Lukas voditelja uz smeh.

Objavu dijeli ACA LUKAS (@aleksandar_vuksanovic_official)

- Biću ti kum, ako budeš mladoženja, a ako budeš mlada biću ti kuma - dodao je Aca, pa se gromoglasno zasmejao.
Pogledaj vesti o: Parada ponosa

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.