ODJEKNULO KAO BOMBA Gej AKCIJA U Zadruzi pre dva meseca! Kamere nisu uhvatile a ONI u EROTSKOM ZANOSU

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2018, 22:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODJEKNULO KAO BOMBA Gej AKCIJA U Zadruzi pre dva meseca! Kamere nisu uhvatile a ONI u EROTSKOM ZANOSU

Svima promaklo!

Ljuba Pantović svoje rasprave odlučno rešava kako za stolom, tako i van njega! Tokom sastanka koji je trebalo da zbliži zadrugare, bacila je ogromnu bombu pa raskrinkala bivšeg zadrugara, jer se, navodno, pre nego što je David Dragojević ušao u rijaliti dopisivao sa njim "onako kako se muškarci ne dopisuju".

Na taj način zaprepastila je sve i pokrenula još jednu ogromnu raspravu, na neki način i potvrđujući glasine da Aleksandri i njenom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dečku ne ide jer "David nije strejt muškarac".

- Ja sam rekla da je osoba ovde učestvovala. Ispala je u drugom mesecu. Neću da kažem, jer ne smem. On se dopisivao sa Davidom na način na koji se muškarci ne dopisuju. Sinoć sam takođe shvatila da ovde po tom pitanju priča počinje da se razvija sama i da sam imala razloga da tako mislim... Što se tiče osobe na ćošku stola (Karađorđa) imaćemo konflikt. Neće mene niko ovde da pljuje - izjavila je ona i još jednom pripretila bivšem suprugu.

Na njeno izlaganje, nadovezala se Luna Đogani.

- Sa onima sa kojima nisam bliska nemam konflikt. Jedino sam imala svađu sa Adamom, jedino mi je to bitno. Da se on svađa ovde zbog Marijane, neću da dozvolim da se zezne kao ja - izjavila je ona oštro.
Pogledaj vesti o: Parada ponosa

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.