NOVI SVET OTKRIVA: Iva pokušala samoubistvo! Presekla sebi vene, a evo šta je uradila njena majka!

Izvor: Svet, 04.Nov.2019, 11:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI SVET OTKRIVA: Iva pokušala samoubistvo! Presekla sebi vene, a evo šta je uradila njena majka!

Iva Grgurić, učesnica „Zadruge 3”, pre dve godine pokušala je sebi navodno da oduzme život. Nakon što je presekla vene, prvo je pozvala svoju majku Jasnu, ali kako izvor navodi, ona nije želela da joj pomogne.
SVE SKANDALOZNE TAJNE POZNATIH SAZNAJTE SAMO U ŠTAMPANOM IZDANJU SVETA KOJI JE U PRODAJI OD PETKA NA SVIM KIOSCIMA ŠIROM SRBIJE, DIJASPORE, REGIONA!
ČITAJTE SVET – TABLOID SA NAJDUŽOM TRADICIJOM!
 
KUPITE NOVI SVET: Užas u bolnici! Miljana tražila >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << abortiranu bebu lekarima, želi da je sahrani! OTKRIVAMO: Nova gej afera Vlade Tomovića!

svetsvet
The post NOVI SVET OTKRIVA: Iva pokušala samoubistvo! Presekla sebi vene, a evo šta je uradila njena majka! appeared first on Svet portal.
Pogledaj vesti o: Parada ponosa

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

NOVI SVET OTKRIVA: Tara maltretirala rođenu majku! Evo šta joj je radila! JEZIVO!

Izvor: Svet, 04.Nov.2019

Već smo videli da Tara Simov i nije neka cvećka jer je u „Zadruzi” svako malo agresivna i živčana, ali ko bi mogao da pretpostavi da je maltretirala i rođenu majku!. „Nikada nije mogla da nađe zajednički jezik sa majkom, radila je sve na svoju ruku pa su se često svađale. Tara je tada...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.