NOVA GEJ AFERA? Miljana ŠOKIRALA ukućane - Iznela PRLJAV veš OVIH zadrugara! Auuu! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Sep.2019, 23:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVA GEJ AFERA? Miljana ŠOKIRALA ukućane - Iznela PRLJAV veš OVIH zadrugara! Auuu! (VIDEO)

Iznenadila sve!

U toku su "Pitanja novinara". Stanari velelepnog imanja u Šimanovcima su izloženi oštrim i intrigantnim pitanjima sedme sile.

Miljana je iznenadila sve kada je sa novinarima podelila trenutak koji je uhvatila između Filipa Reljića i Mateje Matijevića.

- Moram da vam kažem nešto, njih dvoje su se nešto muvali, gledali su se, malo šaputali. Čim sam to rekla, Filip je počeo da mi deli komplimente, Mateja je počeo da muva neku devojku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ovde. Znam da postoje neke emocije ovde - govorila je Miljana, a zadrugari su bili u šoku.

- Ja hoću da kažem mojima da ne slušaju Miljanu. Mi smo nova lica u rijalitiju. Naravno da ću da se družim sa njim, pričali smo nešto - govorio je Matijević.

- Priznaj! Biće ti lakše - rekla je Miljana,.

 - Ja podržavam gejeve, ali ne možeš tako da pričaš. Rekao sam mu da je Jelena Krunić baš slatka, nisam hteo da ispadne da je onako džiberski, i to je to - govorio je Filip, a onda su se spomenuti zadrugari zagrlili kako bi dokazali da između njih postoji samo prijateljstvo.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku teksta pogledajte kako je sve izgledalo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.
Pogledaj vesti o: Parada ponosa

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.