Izvor: Blic, 15.Sep.2019, 23:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"NEMA 'ALI' ZA LJUBAV" Nakon šetnje, učesnici Prajda napravili žurku u Beogradu, susret sa protivnicima Parade prošao bez incidenata (FOTO,VIDEO)

Učesnici Parade ponosa prošetali su danas Beogradom u okviru manifestacije "Nedelja ponosa". Parada, koja je ove godine održana pod sloganom "Ne odričem se", prošla je bez incidenata. Učesnici Prajda, kojima su podršku pružile brojne poznate ličnosti, prošetali su Ulicom kralja Milana, preko Trga Nikole Pašića, Ulicom kneza Miloša i Nemanjinom do parka "Manjež", gde su uz muziku uživali do 23 časa.
Pogledaj vesti o: Parada ponosa

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Jedan Beograđanin postao je ZVEZDA PRAJDA, pogledajte njegov PLES NA BALKONU (VIDEO)

Izvor: Blic, 16.Sep.2019, 12:34

Podršku Paradi ponosa koja je juče u Beogradu održana pružili su građani koji su zajedno sa učesnicima prošetali centrom grada, ali i mnogobrojni sugrađani koji su se tada našli na ulici. Ipak, jedan komšija sa balkona zgrade izazvao je prave ovacije.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.