MORBIDNA GEJ-AFERA POTRESA BEOGRAD: Moler (32) smuvao oženjenog biznismena, a onda je počeo PAKAO! Pretio da će poslati SNIMAK njegovoj porodici!

Izvor: Kurir, 07.Sep.2019, 20:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MORBIDNA GEJ-AFERA POTRESA BEOGRAD: Moler (32) smuvao oženjenog biznismena, a onda je počeo PAKAO! Pretio da će poslati SNIMAK njegovoj porodici!

Dvostruki život - Oženjeni Beograđanin, čiji se identitet drži u strogoj tajnosti, postao je žrtva majstora koji mu je krečio stan i s kojim je u to vreme imao seksualnu avanturu
Pogledaj vesti o: Parada ponosa

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Detalji gej-afere koja potresa Beograd: "Moler se predstavio kao VRLO DISKRETAN, a onda su imali s*ks..."

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Sep.2019

Oženjeni Beograđanin, čiji se identitet drži u strogoj tajnosti, postao je žrtva majstora koji mu je krečio stan i s kojim je u to vreme imao seksualnu avanturu..Moler I. R. (32) iz Beograda uhapšen je juče zbog sumnje da je na Fejsbuku ucenjivao oženjenog biznismena s kojim je imao seks, tražeći...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.