GEJ ZVEZDA ODUSTALA OD ZADRUGE 5: Ko je supruga pevača koja je stala na put pregovorima SA PRODUKCIJOM?

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2021, 16:38

GEJ ZVEZDA ODUSTALA OD ZADRUGE 5: Ko je supruga pevača koja je stala na put pregovorima SA PRODUKCIJOM?

Bura o gej aferi se ne stišava...

Uveliko se šuška o novim takmičarima pete sezone rijalitija "Zadruga", a informacija o popularnom pevaču, ljubimcu žena, koji će pred milionskim auditorijumom priznati da je gej i ući u luksuzno zdanje u Šimanovcima sa emotivnim parterom podigla je ogromnu buru u javnosti (detaljnije OVDE). >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Nakon ove vesti, prašina se dodatno podigla pričama o oženjenom pevaču iz "Zvezda Granda" koji krije svoju seksualnu orijentaciju, pa je zbog pritiska supruge morao da odustane od pregovora sa "ružičastom televizijom" (pogledajte klikom OVDE).

Ali, nagađanja, šuškanja i spekulacije su se nastavili...

Pevači Milan Dinčić Dinča i Ljuba Perućica bili su jedni od onih za koje se pisalo da će ući u "Zadrugu 5", ali kako se sada navodi naprasno su odustali su od takmičenja u poslednjem trenutku. Kako "Kurir" saznaje, od šoua je najpre odustao Dinča, a posle nekoliko dana i Ljuba, a glavni krivac što Dinču i Perućicu nećemo gledati na malim ekranima je navodno Milanova žena Jelena.

Kako navodi izvor za pomenuti list, ona se u startu nije protivila, ali je po svemu sudeći odgovorila muža jer su je prijatelji i porodica uverili da to nije dobro za njihov brak. Ona je navodno najviše strepila od ponovnih medijskih natpisa o tome da su njen suprug i njegov kolega Ljuba više od prijatelja.

Podsetimo, kako je već pisao naš portal supruga izvesnog popularnog pevača stala je na put njegovim pregovorima sa produkcijom "Zadruge".

- Pregovore sa produkcijom obustavio je pevač svima poznat iz "Zvezde Granda". Godinama se šuškalo o njegovoj vezi sa kolegom iz tog takmičenja. Međutim, i jedan i drugi su ušli u brakove sa ženama kako bi zaustavili glasine. "Grandovac" je bez objašnjenja odustao od potpisivanja ugovora za petu sezonu "Zadruge" nakon što se saznalo da će u rijaliti ući pevač sa svojim dečkom. Supruga, koja je podržavala njegovo učešće u rijalitiju, ocenila je da je ovo rizičan potez. Nije sasvim jasno da li ona zna da joj je muž homoseksualac ili samo pretpostavlja. Ta žena je u više navrata javno prozivala pripadnike LGBT zajednice, a veliki broj estradnjaka shvata šta se krilo iza njenih prozivki - govori naš sagovornik i dodaje:

- Nisu samo estradne supruge u strahu od ulaska gej pevača sa dečkom u "Zadrugu", već i mnoge javne ličnosti koje kriju svoju seksualnost. Uveliko se šuška ko je homoseksualni par koji će istupiti sa svojom pričom pred milionski auditorijum i da li će uz svoju priču ispričati i druge, tuđe tajne - zaključuje obavešteni izvor za naš portal.

Supurga nekadašnje zvezde "Granda" Milana Dinčića Dinče Jelena dospela je u žižu interesovanja nedavno objavom na društvenoj mreži Instagram. Partnerka popularnog pevača fotografisala je deo iz udžbenika za Biologiju gde se objašnjava polni i rodni identetet, te je povodom gradiva izložila negativan stav, pa na sebe navukla gnev LGBT pouplacije (detaljnije OVDE).

Da li su po sredi slučajna podudaranja i nagađanja, ostaje da vidmo. Pevači, a ni Jelena Dinčić nisu se oglašavali ovim povodom.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.