GEJ SI, ne može te Barbara OPRATI! ŽESTOKA OSUDA - Brendon UZVRAĆA UDARAC: Bačena vam je CRNA MAGIJA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2020, 01:29

"GEJ SI, ne može te Barbara OPRATI!" ŽESTOKA OSUDA - Brendon UZVRAĆA UDARAC: "Bačena vam je CRNA MAGIJA!"

Au, žustra emisija...

Oči u oči su, u večerašnjoj emisiji "Zadruga 3 - Narod pita", Branislav Radonić Brendon, Nikola Orozović i Marko Đedović. Počelo je žestoko, a uključili su se i ostali zadrugari.

- Zorica iz Inđije. Samo zbog Orozovića se javljam, sve pozitivno za njega. On je oličenje pravog mladića koji je pokazao da može da se suprotstavi zlu Brendona i Đedovića. Školovan dečko, lep, jednim udarcem je, Brendone, mogao da te ubije kao muvu. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Brendon je preterivao, gej je, ne može ga nikakva Barbara oprati, nula je! - govorila je gledateljka.

- Na Vas je bačena crna magija, imate zlu energiju - dodao je Brendon.

- Đedović je niko i ništa, ljiga! Nikada neće biti kao jedan Nikola Orozović! Imaš lepu facu, ali si đubre! - dodala je gledateljka.

- Pitala bih Orozovića da planira da opet uđe u Zadrugu, pošto je Brendon rekao da će i on ući? - pitala je gledateljka.

- Nikako. Šta je on rekao, to je njegov problem - odgovorio je Nikola.

- Da nije bilo mene, ne bi te ovi ljudi ni primetili. Sve je efekat mog rada - dodao je Brendon.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u vdeu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.
Pogledaj vesti o: Parada ponosa

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.