Evo kuda će učesnici Ponosa Srbije ići od 11 do 14 sati

Izvor: Večernje novosti, 23.Jun.2018, 10:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo kuda će učesnici "Ponosa Srbije" ići od 11 do 14 sati

Najavljeno je da će se okupljeni kretati preko Trga Nikole Pašića, Terazija, Kolarčevom, pa preko Trga republike i zatim Vasinom do Studentskog parka PRVA ovogodišnja Parada ponosa u Beogradu, pod nazivom "Ponos Srbije" i pod sloganom "Matičarka, normalno", održaće se od 11 sati u Pionirskom parku. Prema najavama organizatora, okupljeni će zatim prošetati do Studentskog parka. Najavljeno je da će se kretati preko Trga Nikole Pašića, Terazija, Kolarčevom, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << pa preko Trga republike i zatim Vasinom do Studentskog parka. Planirano je da cela manifestacija traje do 14 sati. Iako za sada nema zvaničnih najava da će doći do zatvaranja pojedinih saobraćajnica, jasno je da će saobraćaj u pojedinim centralnim gradskim ulicama, iz bezbednosnih razloga, ipak biti povremeno obustavljan dok bude prolazila kolona. PROČITAJTE JOŠ - Gej parada razdora U tom periodu, za očekivati je i da dođe do promena na određenim linijama javnog gradskog prevoza, a pre svega trolejbusima, kao i autobusima koji prelaze preko Trga Nikole Pašića i Trga republike.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POČELA PARADA PONOSA Okupljaju se učesnici, evo kuda će danas šetati

Izvor: Blic, 23.Jun.2018

Prva parada ponosa koja se danas održava u Beogradu, pod nazivom "Ponos Srbije" i sloganom "Matičarka, normalno", okupila je više desetina ljudi u Pionirskom parku. Učesnici još pristižu a plan je da povorka krene u šetnju preko Trga Nikole Pašića, Terazija, Trga republike i Vasine do Studentskog...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.