Izvor: Blic, 18.Sep.2021, 09:44

Danas je PARADA PONOSA, a u nedelju tri manifestacije menjaju trase brojnih linija GSP: Neke se ULICE POTPUNO ZATVARAJU za saobraćaj, ovo je detaljan spisak

Ako ovog vikenda planirate da dođete u centar grada, morate da znate da su će mnoge linije Gradskog saboraćajnog preduzeća (GSP) biti izmenjene kao i da će nekoliko ključnih ulica će biti zatvoreno za saobraćaj, među njima Most na Adi, Bulevar Nikole Tesle.
Pogledaj vesti o: Parada ponosa,   Ada

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BEOGRAĐANI, SUTRA OPET DELOVI GRADA U BLOKADI! Linije javnog prevoza menjaju trasu - šta se zatvara?

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Sep.2021

Doći će i do izmena u režimu pojedinih autobuskih i trolejbuskih linija...Ukoliko građani ovog vikenda odluče da dođu u centar grada i prošetaju nekim od glavnih gradskih štrafta, moraju biti upoznati sa tim da će mnoge linije javnog gradskog prevoza biti izmenjene, a neke od ključnih ulica...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Kuda ići? Tri manifestacije poremetiće saobraćaj u Beogradu

Izvor: B92, 19.Sep.2021, 08:58

Ako planirate da dođete u centar grada, morate da znate da će mnoge linije Gradskog saboraćajnog preduzeća (GSP) biti izmenjene, kao i da će nekoliko ključnih ulica biti zatvoreno za saobraćaj.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.