ZA VAŠ BIZNIS NA SELU: Konkurs za pčelarstvo u Vojvodini

Izvor: DobreVesti.rs, 19.Jan.2022, 12:09

ZA VAŠ BIZNIS NA SELU: Konkurs za pčelarstvo u Vojvodini

Autonomna pokrajina Vojvodina raspisala je konkurs za dodelu subvencija u pčelarstvu.

 
Cilj Konkursa za dodelu sredstava za sufinansiranje investicija u pčelarstvo na teritoriji jeste unapređivanje pčelarske proizvodnje i proizvodnje meda u Autonomnoj pokrajini Vojvodini.
 
Predmet Konkursa jeste dodela bespovratnih sredstava za nabavku novih pčelinjih društava.
 
Za realizaciju Konkursa za dodelu sredstava za sufinansiranje investicija u pčelarstvo na teritoriji AP Vojvodine u 2022. godini predviđen je ukupan iznos do 30.000.000,00 dinara.
 
Bespovratna sredstva za podršku investicija po...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NIS: Dalje investicije i kvalitet života građana prioritet

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Jan.2022

NIS u ovoj godini planira realizaciju investicija vrednih 25 milijardi dinara, a nastaviće i sa doprinosom unapređenju kvaliteta života građana u zajednicama u kojima posluje...Prema dokumentu "NIS u 2022. godini" objavljenom na internet stranici te kompanije, najviše sredstava biće uloženo u...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.