Sajam pčelarstva jugoistočnog Balkana u Vranju

Izvor: JužneVesti.com, 20.Sep.2019, 12:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sajam pčelarstva jugoistočnog Balkana u Vranju

Treći pčelarski sajam jugoistočnog Balkana na kome će svoje proizvode izložiti pčelari iz Makedonije, Albanije, Bugarske, Grčke, Turske, Crne Gore i Srbije, održaće se 21. septembra u Sportskoj hali u Vranju od 9 do 19 sati.

Oko 70 izlagača predstaviće svoje proizvode od meda, pčelarsku opremu, publikacije i časopise iz oblasti pčelarstva.

Osim prodajne izložbe, biće >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << održana i dva predavanja o tehnikama pčelarenja koje dovode do kvalitetnog meda i propolisa. Predavači su doktor prirodnih nauka na Državnom institutu za pčelarstvo na Univerzitetu Hohenhajm u Nemačkoj Anet Šreder i prof. dr Zoran Stanimirović sa Fakulteta veterinarske medicine u Beogradu.

Organizatori su Savez pčelarskih organizacija Srbije i Društvo pčelara “Matica” iz Vranja, uz podršku Grada i vranjske Turističke organizacije.
Pogledaj vesti o: Grčka,   Turska

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Otvoren Treći pčelarski sajam jugoistočnog Balkana

Izvor: OkRadio.rs, 21.Sep.2019, 12:50

Treći pčelarski sajam jugoistočnog Balkana u Sportskoj hali u Vranju otvorio je gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković u prisustvu pomoćnika ministra poljoprivrede Aleksandra Bogićevića i predsednika Saveza pčelarskih organizacija Srbije (SPOS) dr Rodoljuba Živadinovića. Gradonačelnik...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.