Poginuo vozač minibusa, 19 putnika povređeno

Izvor: Studio B, 04.Apr.2015, 10:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poginuo vozač minibusa, 19 putnika povređeno

U jutrošnjoj saobraćajnoj nesreći na putu Požarevac - Bor, kod Krepoljina, poginuo je vozač minibusa, a 19 putnika je povređeno, rečeno je u Birou MUP-a za saradnju s medijima.

Povređeni putnici nisu životno ugroženi, rečeno je u MUP-u i navedeno da je do nesreće došlo kada je minibus, borskih registracija, sleteo sa puta. Oni su se iz Bora uputili u Kamenovo kod Petrovca na Mlavi, na Sabor pčelara.

Nesreća se dogodila u 7. 30 časova.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vozač stradao u udesu minibusa kod Krepoljina, putnici povređeni

Izvor: RTS, 04.Apr.2015

. U udesu kod Krepoljina poginuo je vozač minibusa. Osamnaest osoba povređeno, ali svi su van životne opasnosti.

Nastavak na RTS...

Minibus sa borskim pčelarima se prevrnuo, stradao vozač

Izvor: Bor030.net, 04.Apr.2015

U udesu koji se jutros dogodio kod žagubičkog sela Krepoljin poginuo je vozač minibusa Z.J. iz Šarbanovca. Devetnaest putnika je povređeno, ali svi su van životne opasnosti, javljaju mediji. Minibus je prevozio pčelare iz Bora koji su krenuli na Sabor mlavsko homoljskih pčelara u Kamenovo...Prema...

Nastavak na Bor030.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.