Pоčela realizacija sedam projekata za pomoć ranjivim kategorijama stanovništva

Izvor: Beta Video, 27.Maj.2018, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pоčela realizacija sedam projekata za pomoć ranjivim kategorijama stanovništva

BEOGRAD - U Srbiji je, posle šestomesečne besplatne obuke i stručne pomoći udruženjima i firmama za socijalno preduzetništvo, započela realizacija sedam projekata, vrednih 40.000 evra, koje je bespovratno dodelila fondacija Unikredit banke, saopštili su danas predstavnici te banke. Projekti su izabrani na konkursu Unikredit banke ``Ideja za bolje sutra``, sa ciljem da se podstakne zapošljavanje ranjivih kategorija stanovništva, medju kojima su žrtve trgovine ljudima, nasilja nad ženama, osobe ometene u razvoju i beskućnici. (pokrivalice)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv


Pogledaj vesti o: Pčelarstvo

Nastavak na Beta Video...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pоčela realizacija sedam projekata za pomoć ranjivim kategorijama stanovništva (VIDEO)

Izvor: Beta, 27.Maj.2018

U Srbiji je, posle šestomesečne besplatne obuke i stručne pomoći udruženjima i firmama za socijalno preduzetništvo, započela realizacija sedam projekata, vrednih 40.000 evra, koje je bespovratno dodelila fondacija Unikredit banke, saopštili su danas predstavnici te banke.Projekti su izabrani...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.