PREPORUČUJEMO: Psihopatija muratovog medijskog mraka

Izvor: KMnovine.com, 23.Jan.2018, 03:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREPORUČUJEMO: Psihopatija muratovog medijskog mraka

Beše predsednik Srbije u poseti na Kosovu. Po prvi put posle dugog medijskog mraka, totalnog mraka rekla bih, dobismo neke slike i informacije iz naše južne pokrajine.


   
Fto ilustracija / KM Novine 2018.    

















Piše: Dr med Jasmina Vučić-Peev


>> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com <<
Videsmo prvog čoveka naše države kako stoji sam, bez naroda, na mestu gde je ubijen vođa takozvane opozicije. Okružen je jedino bio sa verovatno šiptarskim čuvarima, a nekolicina pripadnika Žandarmerije se držalo, okrenuto leđima, na dobrom razmaku. Videsmo ga i u nekoj sobici, minijaturnoj, četiri metra sa četiri, a iza njega ogroman, neproporcionalan natpis: "Tehnološki fakultet". Kamera koja je malo zahvatila sa strane narod, otrkila je začuđena, uplašena, izmučena lica nekolicine prisutnih (nikako više nego desetak njih) koji sigurno nisu ni studenti, niti imaju nešto sa ovom fakultetom. Jasno je da je strah ispunjavao celu sobicu gde se šepurio na bini i govorio o tobožnjem miru na sumanuti, besmisleni način, vođa države.
Kao lekar sa psihijatrijskim iskustvom, primetih ne samo strah kod te preplašene šačice zabeknutih nego i kognitivnu distorziju - bilo je neverice, zbunjenosti, tuge y njihovim očima. Pričama o napretku u miru, koji je AV tobože ostvario, stvorila se očigledno u skučenom, mučnom prostoru, jedna šizofrena atmosfera koja je doslovno ućutala svaki zdravi razum.

Onda smo videli AV i y nekom selu, među narodom ovaj put, gde je dao nekoliko krava i pilića, ljudima koji ne mogu da spavaju od straha da im šiptari ne učine zlo. Srbi nemaju posla, nemaju svoje institucije, nemaju pravo na srBske pasoše, nemaju pravo na srBske sudove... Po tajnim sporazumima, y medijskom mraku, njihova prava sy nestala. Nema ih! Ali, AV, hvali neki "mir"... u kome očigledno auti smeju da gore, starice da se terorišu, nevini trpaju po zatvorima...

Sada se, po srBskim, medijima hvali hrabrost predsednika. Da, otići na Kosovo, za to danas, treba hrabposti, jer nema sigurnosti. Nemamo mi svi šiptarske bodigarde pa da idemo tamo. Cami Mitrovčani sa severa ne idu nikada na jug - boje se. Ali predsednik i svi mediji prećutkuju pravo stanje i skrivaju poražavajuću istinu, koja bi svaku drugu vladu sveta odmah smakla sa vlasti.

Ha naslovnoj stranici Večernjih Novosti narod je čak pozvan da ne napušta svoja ognjišta. To se zove "double bind" u psihijatriskom rečniku - nemoguća misija: pošto je država dužna da obezbedi i Sigurnost i Zdrastvo i Obrazovanje i Pravdu... a sve je to predala strancima, dušmanima u ruke, ona traži da narod opstane i to dok se slama još puši po Kosovu a grobovi sveži. Samo psihopate, bez ikakve empatije, saosećanja, mogu ovako nešto da isceniraju i da se ne stide. AV čak poziva one koji nam prete - "da dođu u Niš u goste", ti koji hoće da mačem probiju sebi put kroz Srbiju, a već su ubijali i decu srBku u kolevkama.

Tako se odrađuje posao za Amerikance, jer AV ne radi za Crbe to potvrđuje Vikiliks: https://wikileaks.org/plusd/cables/08BELGRADE1108_a.html . A i Šešelj stoji na platnoj listi amera, prema Wikiliksu.


To je izdaja neviđenih razmera i TOTALNA MEDIJSKA MANIPULACIJA! Laži se prodaju i stvaraju izopačenu, bolesnu stvarnost koja uspavljuje javnost.
Psihopatija ne sme da nadvlada. Verujem u narod srBski na Kosovu koji u celoj ovoj izdaji, jeste toliko zdrav da se čudi, zbunjuje i okreće leđa. Verujem u žene, majke Kosova, koje čuvaju svoju decu u nemogućim uslovima. Verujem u Junake Roda svoga koji opstaju u ludily. Verujem u Srbe. A pozivam sve kolege psihijatre, da ustanu i potvrde da nam je na čelu zemlje bolesni narcista, psixopata bez empatije. Imamo mi odelenja za takve - pa pod ključ. Zdravi razum nam pomućuje, narod zamajava, medija smračava, javno nas izdade...


Ljudi, ako se ne dignemo, neće nas biti. Pogledajte, AV daje muslimanskim izbegliciama i besplatne škole i smeštaj... a stvara Kosovare od Srba, kao što su stvareni Crnogorci, Bosanci, Makedonci... od stare naše Srbije, od našeg naroda!
Vreme je povoljno za nas - Evropska Unija se raspada. Nemačka se ne podvrgava Trampu. Amerika mora da optuži Tačija, jer je njegova krivica dokazana u evropskom izveštaju Dika Martija. Čak je i Vikipedija objavila da je napad na Kosovo bio GREŠKA: https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_wars_involving_the_United_States .

Istina je sa nama i zato, mi možemo da nadvladamo sve nasilnike, prevarante, psihopate, muratove stratege...

Istinom smo preživeli petstotina godina islamske strašne okupacije. Pobedili smo najjču vojsku sveta u Prvom svetskom ratu i najsnažniju armiju u Drugom Svetskom Ratu. Istina da sija - da ne bude muratovog pomračenja uma, medija, razuma...



Izvor: KM Novine    :: © 2014 - 2018 ::    Hvala na interesovanju
Pogledaj vesti o: Pčelarstvo

Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.