Ova zimska limunada sprečava prehladu, jača organizam i čisti od toksina

Izvor: 011vodič.com, 16.Jan.2021, 07:24

Ova zimska limunada sprečava prehladu, jača organizam i čisti od toksina

Treba samo nekoliko minuta da napravite ovaj odličan napitak i sačuvate svoje zdravlje od virusa.
 Foto: ShutterStock
Mnogi ljudi počnu svoj dan uz čašu tople limunade, jer limun balansira pH vrednost i detoksikuje telo u isto vreme. Ova neverovatna zimska limunada će zagrejati vaše telo, daće vam podsticaj i energiju i pomoći da se oslobodite od nagomilanih toksina iz vašeg tela.
Evo šta vam je potrebno da pripremite šolju zimske limunade: – 1 limun,

>> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << prirodni med,

– malo rendanog đumbira,

– topla voda.
Priprema: Iscedite limun. Sipajte čisti sok od limuna u šolju i dodajte kašičicu meda i malo rendanog đumbira. Pomešajte dobro, a zatim dodajte toplu vodu.
Pijte toplu limunadu nakon obroka ili nakon što ustanete iz kreveta. Ukusna, zimska limunada će obezbediti vitamine i energetski podsticaj vašem telu.



The post Ova zimska limunada sprečava prehladu, jača organizam i čisti od toksina appeared first on Zenski Magazin.
Pogledaj vesti o: Pčelarstvo

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Saveti koji će vam pomoći da ojačate psihu u doba korona virusa

Izvor: 011vodič.com, 16.Jan.2021

U današnje vreme kada smo stresu izloženi više nego ikad, a posebno tokom perioda pandemije korona virusa potrebno je da jačamo svoje mentalno zdravlje i radimo na tome da održimo svoj unutrašnji mir.. Foto: ShutterStock. Više vremena u prirodi Priroda je moćan antidepresiv, jer Sunce, zelena...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.