Održana ekstravagantna revija Med i mleko Igora Todorovića

Izvor: Press, 24.Okt.2013, 16:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Održana ekstravagantna revija 'Med i mleko' Igora Todorovića

Sinoć je predstavljena nova kolekcija modnog dizajnera Igora Todorovića. Narodni muzej Beograda po drugi put je otvorio svoja vrata da ugosti fantastičnu novu kolekciju cenjenog dizajnera. Kolekcija je inspirisana etno nasleđem Srbije i Šumadije i komunicira sa savremenom publikom približavajući savremene i tradicionalne tendencije. Proces proizvodnje komada tretiran je po standardima visoke mode, sa složenom konstrukcijom i ručno izrađenim detaljima. Kolekcija je izrađena od prirodnih >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << materijala poput vune, kašmira, svile, kože i krzna.
 
Redakcija portala Stil Moda Lepota posetila je backstage gde smo imali priliku da izbliza vidimo kreacije. Oduševili su nas detalji poput delikatnih dugmića, ručno našivanih perli i ruža od kože i krzna, sve to zaokruženo besprekornom izradom. Med i mleko zaista su obojili kolekciju koja je svojom delikatnom ženstvenošću osvojila srca prisutnih a elementi tradicionalnog Srpskog kostima sjajno su transponovani u savremene odevne predmete.

U publici su se našle mnoge poznate osobe, među kojima su bili: slikarka Jelena Blečić, TV lice Irena Mišović, nekadašnja manekenka Tamara Bakić, producent Marko Kon, princ Mihailo Karađorđević, osnivač modne agencije Click Nenad Radujević, fotograf Miloš Nadeždin i mnogi drugi...
Prenosimo vam utiske iz backstage-a i sa revije 'Med i mleko' Igora Todorovića, pratite strelice i pogledajte najlepše fotografije:

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.