Nije Kupinovo već Holivud: Upoznajte pčelara Breda Pita

Izvor: Mondo, 11.Jul.2019, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nije Kupinovo već Holivud: Upoznajte pčelara Breda Pita

Bred Pit - "mator za glumu", ne i biznis!

Glumac Bred Pit nedavno je izjavio da smatra da je vreme da se povuče iz glumačke karijere i da se okrene poslovima iza kamere.

"Uglavnom sam iza kamere, bavim se produkcijom, a sve manje i manje pred kamerama. Mislim da je ovo igra za mlađe muškarce", rekao je on.

NEMOGUĆE: "Star sam, niko me više neće!" (FOTO)

Glumcu je još jedno zanimanje zapalo za oko - Bred postaje PČELAR. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

Planira da se ozbiljno posvetii ovom biznisu i u dvorištu svoje luksuzne kuće u gradu slavnih, napravi farmu pčela.

Kako prenose američki mediji Breda Pita je za ovaj biznis zainteresovao glumac Leonardo di Kaprio.

Pčelar iz Kupinova

Naš "selebriti" pčelar je Miki Đuričić, učesnik rijalitija koji se u profilu prvog rijalitija u kojem je učestvovao predstavio kao "pčelar iz Kupinova". Pobedio je u VIP verziji ovog rijalitija, a zbog poslednje Zadruge završio u kućnom pritvoru

Verovali ili ne, pčelarstvo je postalo izuzetno popularno među holivudskim glumcima. Skarlet Johanson, Morgan Frimen i Fli iz benda Red Hot Chilli Peppers, samo su neke od poznatih holivudskih faca koje su postali pčelari.

Anđelina maltretira Pita, jer ga želi nazad?!

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.